søndag, juli 18, 2010

Hai-Online - Bill Kaulitz fra Tokio Hotel

Bill anerkender, at han og tvillingebroren Tom, har været så forskellige i forhold til andre, siden teenageårene. "Folk har altid set på os, som om vi var fra en anden planet. Dengang havde vi næsten ingen venner," sagde Bill.

På en måde er musik hans eneste udvej. Kort efter de mødtes med Georg og Gustav, dannede de gruppen 'Devilish'. Dog blev navnet hurtigt skiftet til 'Tokio Hotel'. Da Bill var 13, fik 'Tokio Hotel' skaffet sig en pladekontrakt. De tjente styrtende, og det hele startede med at Bill deltog i et talentshow på tysk TV.

Selv om han stadig var ung, havde han attitude. Ud over sit udseende, er hans holdninger også meget stærke. Et eksempel derpå - etiketten. De ønskede at løse de problemer, som deres producenter lagde for dagen. Faktisk lavede de selv en demo og accepterede ikke ændringer.

"Produerene kunne bestemt ikke lide vores attitude. De var ikke sikre på, at vi ville blive en succes," sagde Bill.

Endelig lykkedes det dem at bevise det for alle. De blev en kæmpe succes i musikbranchen. Det samme skete med mode.

Mange mennesker tvivlede på Tokio Hotels udseende i første omgang. Især Bills androgyne udseende, og opmærksom angående mode. De mindede ikke om noget andet boyband!

Selvom han har afvist at skulle være bøsse, tilstod han at mode er en ting der betyder meget for ham. Han følger udviklingen inden for mode, og er ikke bange for at eksperimentere med hans stil. Faktisk har han haft et par modeljobs i Italien.

Oversat af: sika_splint/thlns.blogspot.com

Ingen kommentarer: