torsdag, juli 15, 2010

Lad drengene få noget privatliv!

Ferien er startet eller starter snart i mange lande. Uheldigvis, hvert år, bruger mange såkaldte fans denne mulighed til at lave en "tur" til Kaulitz-tvillingernes hus i Hamborg, for at hænge ud ved huset - ja, der er endda planlagte ture.

Vi ved at mange af jer er normale fans og ikke tolerer dette. Alligevel, vil vi fortælle alle dette: forstyr ikke de fire drenge, når de er private! Hvert "Jeg kiggede bare", "Jeg kørte bare tilfældigt forbi" og "de er jo stjerner", hjælper intet i denne situation, så lad drengene få privatliv!

Tak for jeres forståelse.

Kilde: Tokio Hotel Fanclub Deutschland.

5 kommentarer:

freja sagde ...

ENIG!

#Sкιzofяєиια. sagde ...

har godt hørt om det.. der går vidst rygter om at der er omkring 20-30 fans ude foran deres hus som venter på dem.. . O__O'

Anonym sagde ...

enig, det er ret latterligt at stå foran deres hus. lad dem jo være, det ikke normalt.

Anonym sagde ...

Hahahaha. Syntes sådan noget er meget ondt.
Jeg har selv joket med at 'besøge' dem. Men jeg har aldrig gjort det.
Jeg har aldrig syntes man skulle plage de kendte.

Anonym sagde ...

Ja, det er lidt sygt og "stalker" agtigt at vente udenfor deres hus når de er private. Men altså... De kendte har valgt en livsstil, der ikke længere er privat, og de vil nok aldrig mere komme til at være private overhovedet. Man ved hvilket liv man får hvis man bliver kendt, ik? Så hvis man absolut vil være privat, må man flytte ind i en ville med stor indhegning, (hvor fansene på en eller anden måde alligevel vil komme igennem) eller kan man også se sig godt omkring efter pressen, for at chekke om de er væk, og forsvinde i jord, i et par måneder... Ellers kan man lige så godt gelmme at vær privat. Syge paparazzier OG fans lurer overalt!
Sååååh.... held og lykke drenge!