torsdag, juli 15, 2010

Subway.de anmelder af Humanoid LiveHvis du altid har følt, at Tokio Hotel ikke er en af disse stjerner som du udmiddelbart er totalt vild med skulle du se deres sidste tourne. Her inviteret drengene os på et tur til deres hjemby ''Humanoid City'', en furturistisk by bygget af ingen andre end Misty BUckley og hans team, som skabte en verden inspireret af filmen ''The Fifth Element.

Vandbygningsarbejder, flyvende broer, og kæmpe ild kugle og lysshow blev der præsenteret til fansene. The Ramus midt blandingen Bill Kaulitz viste sig for hans publikum med hans rockattitude, men blandet med nogle akustisk intime øjeblikke der fik øjnene til at løbe i vand.

Du har nu muligheden for at opleve dette live show på DVD fra d. 16 Juli. Med 15 kamerarer på for at fange det hele. I Milano giver de unge rockstjerner den gas og nu også hjemme i din stue med et kæmpe HD Show.

Som bonus matriale kan fansene glæde sig til en ekstra lang TH TV episode og et privat galleri, med billeder taget fra deres tourne prøver i London, tag et kik bag kulisserne i ''Humanoid City Live'' og du ville du se et band uden speciel effekter som faktisk er ret menneskelige.

Oversat af: sika_splint/thlns.blogspot.com

Ingen kommentarer: