onsdag, september 29, 2010

BILD: Tokio Hotel ved fotosession: En model, En ikke-model!

Når det drejer sig om, at præsentere sig på den røde løber, kan Bill og Tom Kaulitz (21), tvillinger i succesbandet 'Tokio Hotel' ('Durch den Monsun', red.), ikke være mere forskellige. Også ved diverse billedeterminer for store magasiner, er drengenes roller klart uddelt.

Sådan var det også ved forside-sessionen til oktober-udgaven af 'L'Uomo Vogue', den italienske udgave af 'Vogue' for mænd, hvor hver gjorde hvad han er bedst til!

Den ene: den perfekte poserer, den anden: afslappet model.

Som en High-Fashion-model læner Bill Kaulitz - superfin i jakkesæt, hvid skjorte med butterfly og slange-læderstøvler med hæl - sig op af et forgyldt bord, den ene arm støttende på bordet, den anden uanstændigt støttende på hoften.

Make-uppen er med de så mørkt sminkede øjne, så dyster og ekstravagant, som man kender det fra ham. Hans look: glamourøst.

Tvilling Tom tager klart modeljobbet mere afslappet. Han blæser på hippe model-poseringer, står med spredte ben og ganske afslappet på billedet.

Og endda i 'Vogue', som egentlig er kendt for dyr, fin mode, giver han ikke afklad på sin coole løstsiddende tøjstil, bærer store baggy-bukser, og store, hvide gummisko. Hans look: nedtonet og ekstremt cool.

Hvilken tvilling, fra 'L'Uomo Vogue'-fotosessionen, fortrækker de? Stem her: http://www.bild.de/BILD/unterhaltung/leute/2010/09/29/tokio-hotel/tom-bill-kaulitz-auf-luomo-vogue-cover-model-muffel.html

A - Bill! Han poserer som en professionel.
B - Tom! Hans afslappede-skødesløse person, er simpelthen cooler!

- lige nu "fører" Tom med 51%, og Bill "har" 49%

Kilde: BILD.de

Ingen kommentarer: