onsdag, september 29, 2010

Vogue L'Uomo/ Italien - nyheder/ interviewsTvillingebrødrene Bill og Tom Kaulitz fra bandet 'Tokio Hotel' pryder forsiden af Vogue L'Uomo's oktober-nummeret 2010

De 21-årige superstjerner flytter fra Tyskland og til Los Angeles, for at være tættere på deres manager og producer, David Jost, så de lettere og mere effektivt kan skrive sange, lyder det ifølge et tysk magasin.

Fotosessionen fandt sted på Palazzo Biscuri, et smukt 18-århundreds centralt palads på Sicilien, Italien.

Kilde: JustJared.com

Man ville ikke forvente frisk, næsten voksen nysgerrighed fra de smukke ansigter, Bill og Tom Kaulitz, hjernerne og hjerterne bag Tokio Hotel. De går rundt blandt de dekadente værelser på Palazzo Biscuri, det pragtfulde 18. århundrede palads i Catania, Sicilien, hvor fotooptagelsen fandt sted, næsten ydmygt, som om de ikke ønsker at forstyrre stedets sjæl ('genius loci', red.)

I betragtning af deres succes, med en million solgte plader på verdensplan (den seneste, 'Humanoid', der kom ud præcis et år siden), synes det naturligt for disse to unge fyre - som har gjort så meget i så ung en alder - at tage alting for givet.
Og i stedet er det lige det modsatte: de synes chokeret over at finde sig selv her. "Dette palads er storslået, en kunstnerisk rigdom. Der er ikke steder som dette, hvor vi kommer fra," siger Bill med et lidt flov smil.

Kilde: IT Vogue.
Oversættelse af HelloHeidi/ Tokio Hotel Live News.

Ingen kommentarer: