tirsdag, november 16, 2010

Eksklusivt inerview med Tokio Hotel!

Det tyske band vil give deres første koncert i Peru torsdag d. 25. på Jockey Club. Bill og Tom Kaulitz lover et fantastisk show.


De er vinderne af en MTV European-award ('Bedste World Stage Performance', red.), plus samlere af guld-og platinplader, den tyske gruppe Tokio Hotel er tættere på at give deres første koncert i vores land som en del af deres "Welcome to Humanoid City'-tour.

"I vil se mere eller mindre de samme ting, som har optrådt på tourneen. ". Sagen er, at vi ikke vil være i stand til at tilbyde præcis den samme produktion. Men der er ingen tvivl om, at det vil blive spektakulært. Vi tager alt vores tøj med, og vi vil spille sange fra vores nye album," detaljerer Bill Kaulitz via telefon angående deres kommende koncert.

Showet, som vil foregå d. 25. i denne måned på Jockey Club, vil fremføre en futuristisk stil, inspireret af deres sidste album: "Humanoid" (2009), der samler forskellige elementer fra science fiction. Sæt-listen består af sange fra hele deres karriere som 'Monsoon', 'Ready Set Go',' Humanoid' og 'Automatic'.

Da de dannede gruppen, for et årti siden, tvillingerne Bill (vokal, red.) og Tom (guitar, red.) Kaulitz sammen med Georg Listing (bassist, red.) og Gustav Schäfer (trommer, red.) begyndte de at spille i de små klubber. Det er derfor, de tålmodigt har lært at tage den pragt, der følger med berømmelsen.

"Vi forstår, hvordan det føles, når folk ikke kender dig, selvom vi nu har også set den anden side af tingene. ... At forblive fokuseret - vi husker hvordan det føltes i begyndelsen, da ingen vidste hvem vi var," forklarer sangeren.

Selvom de ikke ved ret meget om vores land, er Bill og Tom glade for at spille i Lima for første gang og lade sig blive overrasket af Peru. Men ikke nødvendigvis af det gastronomiske eller naturen, men af noget tættere på dem: deres fans.

"Jeg tror, den mest vidunderlige ting, man kan se er, når vi møder dem for første gang. Disse reaktioner, især når man er så langt væk fra hjemmefra, er et magisk øjeblik", siger Tom. Hans tvillingebror fuldender drømmen med en tak til alle deres fans. "Den energi, de giver, er utrolig. Derfor elsker vi dem så meget. Vi elsker vores fans. De behøver ikke levende musik, de lever Tokio Hotel," tilføjer han.

For øjeblikket er det tyske band fokuseret på den latinamerikanske tour, der vil tage dem til Chile og Mexico. Selvom de bekræftede, at de har et projekt i tankerne, ønsker de ikke at sige for meget om det. Hvad de forsikrer om er, at de vil fortsætte med at indspille på engelsk og deres kommende destination er Tokyo, byen som de altid har drømt om.

Oversat af BillsGirlKatrine - Tokio Hotel Live News/ JoseJoseJose - tokiohot.

Ingen kommentarer: