mandag, januar 14, 2008

Tokio Hotels fremtid... Yam, nr. 2, 2008

Tokio Hotels fremtid:

Thea læser kortene

Kortene viser med det samme, at Tokio Hotel er et magisk band - der er ingen grænser for deres kreativitet. Desværre går 2008 ikke, som de helt havde tænkt. Man prøver at skubbe drengene ind i roller, de ikke kan eller vil fylde ud. Det gør det svært for dem, så de lider kunsterligt. Dette år bliver derfor sværrere end 2007. En af fyrene tænker for meget over livet. Hans grublerier kan bringe nogle depressioner med sig. Kortene viser, at de kan glemme alt om kærligheden. Den helt store kærligheds-følelse får de ikke i 2008.

Thea's råd: Miljøet og fansene anstrenger sig for at forstå bandet bedre og forstå tekste og interviews mere præcist. Tokio Hotel klarer det helt sikkert og udvikler sig nok bedre.

9 kommentarer:

Malou sagde ...

Heh, jeg har det blad, og da jeg havde læst artiklen troede jeg ikke at jeg havde forstået noget rigtigt, men det havde jeg xD

Anonym sagde ...

Gosh! O_O

Blondhe sagde ...

ejj lidt tristl.. :/

Anonym sagde ...

Jeg kan ikke helt forstå det? Oo

Anonym sagde ...

lol de har ikke tid til kælighed!!!!!!

sagde ...

Jeg hedder Thea. Da jeg var i Berlin, for at se drengene, kaldte de mig Sea, alle de små tyskerfolk xD. Hmm, det er ærgerligt, det med depressioner.. er jeg den enseste der tror, at Bill bliver den der grubler for meget..?

Anonym sagde ...

Nej, jeg tror også, at det bliver Bill, desværre...

Turenz sagde ...

Jep, tror også det er Bill. Han er grubleren x3
Han tænker nogen gange alt for meget!!! Jeg håber virkelig de klarer sig godt på trods af de ikke helt så heldige udseelser.

Anne:b sagde ...

der står også det ikke ville gå så godt i 08.
måske fordi de prøver og tage til canada.
men tror også det bliver ´bill desværre han grubler for meget.
og ja kærligheden var jo også svær i 07 såe.
og bliver den måske nok også i laaaaangtid endnu ;i